IHC Kinderdijk plaatsing 655

Respect voor mens en milieu. Veiligheid en duurzaamheid wordt zeer serieus genomen.

Wim van der Ven 

Over Wagenbouw

Veiligheid en gezondheid


Als VCA-gecertificeerd bedrijf zijn wij ons altijd bewust van veiligheid, gezondheid en milieu. Vanaf het eerste ontwerp tot aan de oplevering zorgen we voor de veiligheid van al onze gebouwen. Bij de bouwvoorbereiding stellen we een V&G-plan op. Alle risico's die tijdens de uitvoering kunnen voorkomen brengen we hierin in kaart inclusief de maatregelen om deze te voorkomen of tot een absoluut minimum te beperken.

angelo-de-vries-met-helm-655

Onze medewerkers en onderaannemers hebben 1 doel, namelijk het leveren van kwaliteit op een veilige bouwplaats. Zo zijn onze mensen en onderaannemers opgeleid om veilig te werken en zijn ze voorzien van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Het gehele bouwproces doen we aan afvalscheiding (papier, plastic, hout, etc.) en we recyclen veel materialen. Ook passen we milieuvriendelijke materialen toe en beperken zo onze impact op het milieu tot een minimum.

Tevens adviseren wij onze opdrachtgevers. Voor bijvoorbeeld ouderenhuisvesting denken we altijd aan het plaatsen van lage ramen, zodat de bewoners ook zittend naar buiten kunnen kijken. Onze kinderdagverblijven hebben geen scherpe randen en we nemen maatregelen voor vingerbescherming en de radiatoren zijn afgeschermd.