Even voorstellen .......

Over ons

Wie zijn wij?

Wagenbouw Bouwsystemen is nu Adapteo 

De bevolking groeit, de bevolkingssamenstelling verandert en wereldwijde duurzaamheidsdoelen dragen bij aan een snel veranderende maatschappij. Wij spelen hierop in door onze krachten te bundelen om zo nog beter de vraag naar flexibele huisvesting te kunnen realiseren.

Wij begrijpen dat een gebouw niet alleen een fysieke structuur, maar ook een ruimte is om te groeien, te leven, te werken en waar mensen samenkomen en verbintenissen aangaan met elkaar en met de omgeving.

The future is adaptable
Betrokkenheid, proactiviteit en samenwerking zijn de drijvende krachten achter onze organisatie. Met een circulair en modulair bouwconcept bieden we functionele, stijlvolle en vooral duurzame gebouwen die aan te passen zijn aan de behoeften van mensen en wat hen bindt. Hiermee verbinden we onze toekomst als organisatie aan hun toekomst. En de toekomst van onze medewerkers, onze klanten; aan de toekomst van ons allemaal.

Banner wagenbouw website - wij zijn Adapteo geworden

Wagenbouw

Wagenbouw is gespecialiseerd in tijdelijke huisvestingsvraagstukken in de Gezondheidszorg, Kantoren, Scholen en Bouw & Industrie. Bekijk in de video hoe wij uw wens naar waarde vertalen.Tevens hebben we veel ervaring in huis voor het uitbreiden van woningen met betrekking tot de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Wagenbouw is een team van kundige bouwers en creatieve probleemoplossers met veel ervaring.

Wagenbouw Bouwsystemen B.V. is opgericht door enthousiaste mensen met jarenlange ervaring in verhuur en verkoop van tijdelijke -en semipermanente unitbouw.