vuisten-op-elkaar

Opgericht in 1954! Opgegroeid in Rotterdam en volwassen geworden in Sliedrecht.

Over ons

Historie

De naam Wagenbouw is inmiddels al zo'n 60 jaar bekend in de wereld van de huisvestingsvraagstukken.

Ooit begonnen met de productie en verkoop van bouwwagens, gevolgd door grote hoeveelheden wisselwoningen, heeft Wagenbouw zich ontwikkeld tot producent en leverancier van allerlei vormen van tijdelijke en (semi)permanente huisvesting.

 

bouwwagen 310

Door al die jaren heen heeft dit traditionele familiebedrijf zich ontpopt tot een dynamische onderneming, die haar sporen heeft verdiend in het partnership met vele gerenomeerde opdrachtgevers in meerdere sectoren.

Zorg- en onderwijsinstellingen, bouwbedrijven en allerlei industriele en dienstverlenende organisaties kennen Wagenbouw dan ook als een partner, die ontzorgen van haar opdrachtgevers als doel nastreeft.

De huidige organisatie bestaat uit een enthousiast team, met een werkervaring van veelal tientallen jaren. Niet alleen de mensen hebben zich in de achterliggende periode ontwikkeld, ook de producten zijn up to date en van hoge kwaliteit.

Elke geschiedenis wordt gekenmerkt door conjunctuurverschillen, waarbij vooral een hoge mate van flexibiliteit de sleutel tot succes vormt. Bouwend Nederland kende perioden met drukke bouwactiviteiten, momenteel verkeert de sector al een aantal jaren in een stagnerende marktsituatie.

Wagenbouw Bouwsystemen BV is zich bewust van de noodzaak om je als onderneming in te stellen op het discontinue karakter van de markt. Een goede vaste kern met know how, aangevuld met de juiste partners, is het antwoord op de marktvraag om kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Geschiedenis heeft de eigenschap in herhaling te vervallen, iets wat voor de toekomst een gegeven is. De markt zal conjunctuurgevoelig blijven en eveneens op zoek zijn naar die partner die voldoet aan de vraag naar kwalitatief goede producten met dito prijs. Wagenbouw Bouwsystemen BV heeft de antwoorden paraat en gaat de toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet!