Over ons

Facebook Twitter LinkedIn e-mail

Skaeve Huse Rotterdam

07-02-2017

Wij zijn er trots op u te kunnen melden, dat Wagenbouw binnenkort van start zal gaan met het bouwen van een zogenoemd Skaeve Huse project in Rotterdam.

Zoals u ook bij het onderdeel marktsegmenten op onze site kunt lezen, is Skaeve Huse een speciale woonvorm bedoelt voor die bewoners van een stad/dorp die zich niet aan een gewone woonomgeving of niet aan een zorginstelling aanpassen, omdat ze dit niet kunnen of niet willen.

Skaeve Huse R'dam 1

Skaeve Huse is wonen onder begeleiding zonder prikkels van de omgeving, die leiden naar gedrag dat woonoverlast veroorzaakt en is het uiterste middel wanneer geen andere aanpak van een overlastgever helpt.

Wagenbouw heeft in het verleden al eerder succesvolle Skaeve Huse projecten gebouwd en is dan ook erg blij, dat ook de Gemeente Rotterdam met ons in zee gaat. Het project in Rotterdam zal bestaan uit 11 Skaeve Huse en 1 beheerderswoning. Voor Rotterdam hebben wij verschillende mooie Artist-impressions gemaakt, waaruit inmiddels een keuze is gemaakt. De planning is, dat eind juni dit mooie project opgeleverd zal zijn.